Renfe millora la senyalització de les estacions de Rodalies per evitar cues

La mesura s’ha dut a terme a 39 estacions una de les quals, la de Montcada-Bifurcació

Renfe també ha intensificat la neteja dels trens per reduir el risc de contagi de la Covid-19
Renfe

Renfe ha millorat la senyalització de 39 estacions de Rodalies de Barcelona, entre les quals es troba la de Montcada-Bifurcació. Per millorar el flux d’entrada i sortida dels viatgers, s’han col·locat fletxes de color verd i vermell al paviment de les terminals, a més de petjades de separació a les andanes. L’objectiu és individualitzar la mobilitat interna a les estacions evitant cues i aglomeracions. 

Altres mesures que Renfe està portant a terme són la centralització de l’atenció al client a taquilles amb mampares i la instal·lació de cartells explicatius de les distàncies de seguretat. A través dels canals propis de comunicació de les estacions, també es recomana l’ús individual dels ascensors i només en cas necessari i es recorda la importància de respectar l’ocupació dels seients i de mantenir la distància de seguretat amb la resta de passatgers i l’obligatorietat de l’ús de les mascareta. 

També s’han intensificat les tasques de neteja i desinfecció a tots els trens amb especial cura en els elements comuns com botoneres, seients, passamans i barres, entre d’altres. Pel que fa a les mesures excepcionals post venda de bitllets de Renfe, l’Àrea de Transport Metropolità establirà les mesures de compensació un cop s’acabi l’estat d’alarma.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari