Els concessionaris de cotxes, operatius

Han reobert portes aquest dilluns atenent els clients amb cita prèvia

Aquesta setmana han pogut reobrir portes tots els concessionaris, amb independència de la seva superfície i de la fase en què es trobi la província on estiguin localitzats. Això sí, tots ells han de fer-ho amb cita prèvia i complint unes estrictes mesures de seguretat que ha establert el Govern central. 

Rafa Galán, del concessionari Samiauto, al centre comercial El Punt, ja ha començat a donar cita prèvia, seguint els protocols de prevenció de contagis, com l'ús de mascareta, gel desinfectant i, en el cas dels vehicles, la desinfecció a fons cada vegada que un client prova el vehicle i abans de la seva entrega definitiva. "És un ritual farragós, però ho hem de fer per seguretat de tots", ha explicat Galán, content de poder reobrir malgrat les restriccions.

Eugenio Arcos, responsable del concessionari Hibelecars, a Mas Rampinyo, també ha activat totes les mesures de protecció, tot i que reconeix que la cita prèvia costa perquè molts dels seus clients són de fora i necessiten justificar el desplaçament fins a Montcada. Arcos va obrir fa un any el seu negoci de compra venda de vehicles d'ocasió híbrids i elèctrics, el primer d'aquestes característiques al Vallès. "Les vendes anaven força bé perquè cada vegada hi ha més gent interessada en els cotxes de baixes emissions, però els dos mesos de parada han estat un fort cop", explica Arcos, qui confia que la clientela s'animi en els propers dies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari