El Ple Municipal celebra aquest dijous la sessió ordinària del mes de maig

La reunió es farà de forma telemàtica serà transmesa en directe per laveu.cat, el canal Youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat i per Montcada Ràdio (104.6FM)

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Montcada i Reixac es reunirà aquest dijous de forma telemàtica per celebrar la sessió ordinària del mes de maig (16h). Com ha fet en les dues anteriors sessions celebrades durant l'estat d'alarma, el govern donarà compte de les mesures adoptades durant aquest mes en relació a la crisi generada per la Covid-19. Durant les qüestions prèvies, també té previst fer pública una declaració de suport institucional als treballadors de Nissan en vaga.

En l'apartat econòmic, donarà compte de la liquidació dels pressupostos generals de la corporació correponents a l'exercici del 2019 i aprovarà la modificació de l'annex d'inversions del pressupost de 2020. També debatrà la modificació de l'ordenança que regula els preus dels serveis de les activitats educatives en el lleure i la que estableix les taxes per l'ús d'instal·lacions educatives i esportives.

En l'àrea de presidència, es durà a terme l'aprovació d'alguns canvis en l'ordenança municipal sobre la protecció i tinença d'animals de companyia i, en l'àrea social, les bases d'ajuts escolars per a famílies en situació econòmica desafavorida de cara al curs vinent.

La sessió es transmetrà en directe per laveu.cat, el canal Youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat, com és habitual amb el plens municipals. Es reprèn l'emissió en directe per Montcada Ràdio –que havia quedat suspesa des de l'inici de l'estat d'alarma– i l'audio de cada punt tractat es publicarà posteriorment al web de l'emissora municipal, montcadaradio.com.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari