Els equips benjamí C, cadets B i C i juvenil A es queden sense el premi de l’ascens

La resolució de la Federació Catalana de Futbol de donar per anul·lades les competicions ha perjudicat el club montcadenc, qui reconeix que la decisió no era fàcil

La resolució de la Federació Catalana de Futbol (FCF) respecte al futbol base, donant per anul·lades les competicions, ha estat una gerra d’aigua freda per al Futbol Base Montcada, que enguany tenia diversos equips en les primeres posicions per aconseguir l’ascens. Així, es quedaran sense premi els equips benjamí C, cadets B i C i el juvenil A. 

El director esportiu de l’entitat, Dani Busquets, que ha renovat per un any més amb el club local, s’ha mostrat trist per la decisió, tot i que reconeix que la situació és extraordinària i la decisió era difícil. “És una llàstima perquè els conjunts han fet una gran temporada, però ja està decidit i ara ens hem de centrar a preparar la pròxima campanya”, ha indicat el coordinador, qui assegura que l’objectiu passarà “per ascendir els equips A i B i seguir formant la resta de blocs per tal que quan tinguin l’edat puguin jugar sense problemes a les categories més elevades”.

 
Seccions:

Deixa un comentari