Esgotades les invitacions per assistir al concert de Dani Nel·lo

La programació de concerts es farà al Parc de la Cerveseria els dissabtes de juliol

El saxofonista Dani Nel·lo, que va actuar a la Festa Major 2018, tornarà a Montcada el 25 de juliol per tancar el cicle de concerts al Parc de la Cerveseria
Arxiu/Laura Grau
Dani Nel·lo i els Mambo Jambo clouran el cicle de concerts de 'La Cultura en marxa'

La suspensió de la programació regular d’espectacles, incloent la cita més important de l’any, la Festa Major, va ser una de les conseqüències de la crisi sanitària. Tot i que encara no és possible recuperar la normalitat, la Regidoria de Cultura i Patrimoni ha decidit fer un pas endavant i organitzar una oferta de cinema i concerts per als mesos de juliol i setembre. “Creiem que hem de fer un esforç perquè la cultura torni als escenaris, primer perquè és un intent de caminar cap a la normalitat i, segon, per donar vida als professionals del sector, que també ha resultat molt castigat”, ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC). 

Espais delimitats

Les sessions de cinema a la fresca es faran tots els divendres de juliol a les  22h a la pista coberta de les escoles El Viver, Mitja Costa, Elvira Cuyàs i Reixac i a la pista esportiva de Can Cuiàs. Les pel·lícules escollides són ‘Padre no hay más que uno’, ‘Puñales por la espalda’, ‘Ha nacido una estrella’, ‘Yesterday’ i ‘Mujercitas’. Es tracta de films que han tingut ressó internacional i adreçats al públic general. L’oferta de concerts es concentrarà al Parc de la Cerveseria tots els dissabtes de juliol a les 22h.  El plat fort del programa és la banda Mambo Jambo liderada pel qui va ser el saxofonista de Los Rebeldes, el carismàtic Dani Nel·lo, que actua­rà el 25 de juliol com a cloenda del cicle de concerts. La resta de bandes programades són Star3, que versiona versions temes clàssics i actuals del pop-rock (el dia 4); Velvet Candles, especialista en rhythm and blues i gòspel i  Rambalaya, amb influències de la música negra dels 50 i els 60. La programació completa es pot veure en aquest link.

Segons la regidora, “s’ha optat per equipaments amb espais a l’aire lliure, que permetin el control d’accés i d’aforament”. En el cas de les escoles, s’instal·laran 300 cadires, distribuïdes amb la separació correcta. Al Parc de la Cerveseria, s’habilitaran taules amb cadires i servei de bar, amb una capacitat màxima per a 150 persones. L’accés a totes les propostes serà gratuït,­ però en el cas dels concerts, s’haurà d’obtenir una invitació a la taquilla de l’Auditori Municipal a partir del 9 de juny. La programació a l'aire lliure tornarà al mes de setembre, amb espectacles de circ els dissabtes a l'escola Reixac (18h) i vermuts musicals els diumenges (12h), al Parc de la Cerveseria. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari