El 19 de juny, últim dia per formalitzar les preinscripcions a les escoles bressol municipals

El procés serà preferentment telemàtic i només els últims tres dies també es podrà fer presencial amb cita prèvia

La preinscripció a les escoles bressol municipals –Can Casamada, Mitja Costa, Font Freda, Camí del Bosc i Can Sant Joan– per al curs 2020-2021 comença aquest dilluns i s’allargarà fins al dia 19. La preinscripció serà preferentement telemàtica i només els dies 17, 18 i 19 serà presencial, sempre amb cita prèvia, per a les famílies que no tinguin cap possiblitat d’enviar la sol·licitud per correu electrònic. La cita s'haurà de demanar contactant amb el centre que es vol com a primera opció. Els criteris de puntuació i la guia d'escoles bressol 2020-2021 els podeu consultar aquí.
 
La matriculació i l'assignació de places definitiva no es farà fins que l'Ajuntament conegui l'oferta real de places, donat que el Departament d'Ensenyament, arran la situació provocada per la COVID-19, encara no ha comunicat amb quines ràtios es treballarà a partir del pròxim mes de setembre. 'Fem la preinscripció per avançar cap a la normalitat i obtenir ja un llistat que ens mostri la demanda de places, però lamentem no poder oferir a les famílies informació més concreta sobre l'oferta fins que la Generalitat no ens faci les indicacions pertinents', ha explicat la regidora d'Educació, Jessica Segovia (ECP). 
 
No obriran al juny
 
L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha pres la decisió de no reorir les llars municipals –Mitja Costa, Can Casamada, Can Sant Joan, Camí del Bosc i Font Freda– fins al mes de setembre, quan comenci el curs escolar 2020-2021. La Generalitat no ha aixecat el decret de tancament d'aquests centres, aprovat al març, tot i que autoritza als ajuntaments a reobrir-los, amb restriccions, a partir de la fase 2, i sempre sota la responsabilitat municipal. Les direccions dels cinc centres han comunicat aquest dijous a les famílies la decisió, que es fonamenta en criteris pedagògics i d'organització. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari