Anul·lada la Fira de l’Automòbil i la trobada de vehicles clàssics del 2020

L’Ajuntament i els Amics dels Clàssics han pres la decisió davant la incertesa de la situació actual

La Fira de l'Automòbil de la pròxima tardor s'han cancel·lat per la pandèmia de la Covid-19
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament i els Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac (ACMiR han decidit anul·lar l'edició d'aquest any de la Fira d’automòbil i trobada de vehicles clàssics, prevista al mes d’octubre, davant la incertesa de la conjuntura actual provocada per la Covid-19. L'esdeveniment acull cada any nombrosos expositors de vehicles nous de concessionaris i de segona mà, a més de punts de venda de recanvis, accessoris, col·leccionisme, joguines i marxandatge vinculat al món del motor. En la darrera edició, més de 3.500 persones van visitar la fira i hi van participar 300 vehicles clàssics i 40 estands.
“És una llàstima però, ara per ara, és la millor decisió. La fira es fa en un espai obert a l'entorn del pavelló Miquel Poblet que habitualment té una assistència multitudinària que fa difícil garantir el compliment de les normes de seguretat actualment establertes”. 

Per la seva banda, el president de l’ACMiR, Francisco Martínez, ha destacat que “la mostra implica molts mesos de treball previ que no hem pogut realitzar a causa de les restriccions de l’estat d’alarma i que, malauradament, fan impossible la seva realització”. Per tal de no perdre la tradicional cita en el calendari del mes d’octubre, el club montcadenc substituirà la trobada per una desfilada de vehicles clàssics dels socis pels carrers del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari