L’MCC expressa el seu malestar perquè el mercat marxi del centre

L’entitat demanarà al govern municipal un compromís per escrit sobre el retorn de les parades al centre quan finalitzi la pandèmia

El comerç del centre reclama que retorni el mercat dels dimecres
MCC

L'associació Montcada Centre Comerç (MCC) veu amb reticències el trasllat del mercat ambulant dels dimecres al Camí de la Font Freda, encara que sigui de forma temporal, per encabir totes les parades respectant les distàncies de seguretat. Segons la dinamitzadora de l'MCC, Núria Jané, "el govern municipal no ha tingut en compte les alternatives per mantenir el mercat al centre proposades per l'associació, com el carrer Guadiana, el passeig Jaume I o el mateix carrer Major".

L'entitat està pendent d'una reunió amb l'alcaldessa Laura Campos, i el regidor de Comerç, Salva Serratosa, en què els hi demanarà un compromís per escrit de retornar el mercat ambulant al centre quan acabi el període d'excepcionalitat provocat per la pandèmia. "Molts socis temen que s'apliqui una política de fets consumats i que, finalment, es quedi a Pla d'en Coll, barri on s'han desplaçat altres serveis com la Biblioteca", ha afirmat Jané. Per aquest motiu, l'MCC ha iniciat una enganxada de cartells al carrer i a les botigues associades reclamant el retorn del mercat al centre un cop es normalitzi la situació.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari