Montcada Aqua torna a obrir les seves portes

La instal·lació esportiva recupera l’activitat amb el 50 % del seu aforament i cal cita prèvia per a les activitats dirigides

La piscina de Montcada Aqua recuperarà demà la seva activitat després de tres tancada per l'estat d'alarma
Montcada Aqua
El complex Montcada Aqua obre les seves portes aquest dijous, coincidint amb l'entrada en la fase 3 de la desescalada. La instal·lació s’ha adaptat a la nova normalitat marcada per la Covid-19, d’acord a les indicacions de les autoritats sanitàries tant pel que fa a les mesures d’higiene com d’aforament –màxim del 50%. No cal cita prèvia per accedir a la piscina, però sí s'ha de reservar plaça per a les activitats dirigides, amb una capacitat màxima de 20 persones per sessió, a través del telèfon de la instal·lació (935650996) o bé una app que s'ha posat en marxa amb aquesta finalitat.
 
L’equipament, gestionat per l’empresa Geafe, té previst fer tractaments de desinfecció a càrrec d’una empresa especialitzada, i reforçar la ventilació dels espais per garantir la màxima renovació de l’aire. També ha instal·lat elements de senyalització als diferents espais per garantir la distància mínima de seguretat entre els usuaris i ha distribuït pel recinte dispensadors de gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans, a més d’ubicar mampares de seguretat a la recepció, entre d’altres mesures.
 
La graella de les activitats dirigides s’ha adequat per poder mantenir el màxim nombre de classes als nous protocols, deixant el temps necessari entre sessions per a una correcta desinfecció i ventilació. També es limita a 20 persones l’aforament de les classes que es faran amb el mínim material possible i sense contacte. La sala de ciclo indoor acull el nombre màxim de bicicletes possibles, separades a dos metres cadascuna. “A partir de les 17h, que és quan hi ha més afluència de persones, fem classes de 45 minuts per poder ampliar el nombre de sessions i donar cabuda a més gent”, ha comentat Jesús Claramón, coodinador de Montcada Aqua. Els vestidors i les dutxes romandran oberts, però amb les limitacions de la distància de seguretat, tot i que  es recomana que els usuaris vinguin canviats de casa. A les piscines també caldrà mantenir la distància de seguretat. Pel que fa a les activitats dirigides, es duplicaran grups d’aquagym a primera hora del matí.  La piscina exterior entrarà en funcionament al juliol. 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari