Lliurats els premis del ‘Guanya’t un punt’ dos mesos després del veredicte

La cerimònia s’ha fet al parc Antiga Cerveseria, complint la normativa de seguretat per la Covid-19

El lliurament de premis del concurs 'Guanya't un punt' ha estat el primer acte oficial de l'Ajuntament després del confinament
Premsa/Ajuntament

Una trentena d'infants i joves han rebut aquest dimecres, 17 de juny, el seu premi o accéssit del concurs de punts de llibre Guanya't un punt. L'acte s'ha celebrat al Parc Antiga Cerveseria, amb les mesures de seguretat pertinets i amb l'accés limitat als premiats i els seus familiars, que prèviament havien confirmat la seva assistència. Aquest esdeveniment ha estat el primer acte oficial convocat per l'Ajuntament després de decretar-se l'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus, el passat 14 de març. A aquesta circumstància s'ha referit l'alcaldessa, Laura Campos, mostrant la seva satisfacció per poder tornar a organitzar un acte públic. 'Durant un temps haurem de fer les activitats com avui, amb mascaretes i amb distància de seguretat, però em fa molta il·lusió tornar a organitzar un acte després del confinament', ha expressat l'edil, qui ha agraït als infants i joves el seu comportant durant aquests mesos.

La regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs,ha avançat que si les circumstàncies ho permeten, l'Ajuntament muntarà una exposició itinerant amb tots els punts de llibre participants, que enguany han estat 2050. i ha destacat el paper dels centres educatius, ja que 'el certamen forma part de les activitats del curs vinculades a les arts plàstiques'. El veredicte i lliurament de premis del Guanya't es fa habitualment coincidint amb Sant Jordi, però el confinament va impedir celebrar l'acte a l'abril, tot i que el dia 23 es va fer públic el nom dels infants i joves guanyadors per mitjà dels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari