Aquest dimecres, mercat en dia festiu i en un nou emplaçament, forçat per la Covid-19

L’activitat es farà al camí de la Font Freda i permetrà instal·lar totes les parades

Durant la pandèmia només han pogut mantenir-se una desena de parades del mercat, les del sector de l'alimentació
Lluís Maldonado

Aquest dimecres, tot i ser festiu, hi haurà mercat i, per primer cop, es farà al Camí de la Font Freda, entre la rambla dels Països Catalans i el CAP Les Indianes. L’Ajuntament i els paradistes han consensuat traslladar l'activitat del centre del nucli urbà a un espai més gran, on es puguin garantir totes les mesures de seguretat en el marc de la Covid-19, i fer coincidir el 100% de les parades en un únic emplaçament.

Per controlar els accessos i que es respectin les distàncies de seguretat i l’aforament, hi haurà personal contractat per l’Ajuntament. A més, el nou espai disposarà de les antigues pistes d’atletisme com a zona d’aparcament per als vehicles dels venedors i de la clientela. L'entrada a l'espai s'haurà de fer pel carrer Alacant i la sortida, pel carrer Girona. ​

L'ocupació del Camí de la Font Freda obliga l'autobús 155, operat per TMB, a canviar el seu recorregut durant les hores de muntatge, venda i desmuntatge i neteja de la zona del mercat ambulant. L'itinerari alternatiu va per la Rambla dels Països Catalans fins al carrer Pla de Matabous i continua pel carrer Alacant. Les parades d'autobús dels dimecres durant aquesta franja se situaran a la Rambla dels Països Catalans. D'altra banda, la minideixalleria que s'instal·la al carrer Guadiana no es trasllada al Pla d'en Coll i continuarà donant servei els dimecres a la zona centre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari