Mig miler de persones participen al videoclip de ‘L’aire és ple d’amor’

Exit de participació de la campanya de Montcada Comunicació per donar la benvinguda a l’estiu després del confinament

Unes 500 persones han participat en l’elaboració del videclip de la cançó de l’estiu 2020, ‘L’aire és ple d’amor’. Entitats, famílies i gent de totes les edats s’han implicat en la iniciativa que ha promogut Montcada Comunicació per llençar un missatge festiu i d’il·lusió en els primers dies de l’estrena de l’estiu. 

La revetlla de Sant Joan de 2020 serà recordada per aquesta acció participativa i emotiva després del confinament. “És una manera d’agrair a la nostra audiència el seu suport i que es converteixin en protagonistes actius”, ha explicat la gerent de Montcada Comunicació, Pilar Abián, qui ha posat de relleu el compromís dels mitjans municipals com a canals participatius i de dinamització social. 

La cançó triada per al video ha estat el clàssic ‘Love is in the air’ de John Paul Young (1978), versionat pel grup local La Pegatina, una peça que es va fer per a la Marató de TV3 (2012). Tant el grup com la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals han cedit a l’organisme local els drets de reproducció per a l’ocasió.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari