El Ple celebra aquest dijous la quarta sessió telemàtica

La renovació de la gespa artificial dels estadis de Can Sant Joan i La Ferreria és un dels temes destacats de l’ordre del dia

Imatge dels regidors durant el Ple virtual
Mario Azañedo
Imatge del primer Ple virtual, fet el 17 d'abril

El Ple Municipal es reunirà aquest dijous 25 de juny a les 17h per celebrar la sessió ordinària del mes, que encara es farà de forma telemàtica, com els tres anteriors. Entre els punts de l'ordre del dia destaquen la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Can Sant Joan i de dos dels camps de l'estadi de La Ferreria. Amb motiu de la crisi sanitària i per compensar les pèrdues al sector de restauració, el Ple aprovarà que enguany no se li cobri la taxa per ocupar la via pública pel concepte de terrasses. En resposta a la petició de La Unió de Mas Rampinyo, es proposarà una bonificació del 90 per cent de l'IBI d'aquest edifici, en consideració a l'interès cultural de les activitats que organitza com a entitat sense ànim de lucre. I, per últim també s'aprovarà de forma inicial el reglament de la Comissió de Patrimoni Cultural de Montcada. 

En l'apartat de mocions, es debatran dues mocions sobre habitatge. El grup del PSC presenta un text demanant que a la Generalitat que aixequi la suspensió dels ajuts en matèria de lloguer per contribuir a minimitzar l'impacte econòmic i social de la pandèmia. El grup d'ECP defensarà una altra moció demanant un pacte d'estat pel dret a l'habitatge.

La sessió es transmetrà en directe per Montcada Ràdio, el canal Youtube de Montcada Comunicació i els webs laveu.cat i montcada.cat, com és habitual amb el plens municipals.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari