Més de 250 infants i joves participen al Casal d’Estiu que organitza la Regidoria d’Infancia i Joventut

Les activitats es fan a diferents escoles del municipi seguint les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19

La piscina de la Zona Esportiva Centre acull les classes de natació en el marc del Casal Esportiu
Pilar Abián
El Casal de la Mina acull un dels grups del Casal d'Estiu que organitza Infància i Joventut

Aquest dilluns ha començat la primera quinzena dels Casals d’estiu que promou l’Ajuntament, pels quals passaran un total de 440 infants i joves durant tot el mes de juliol. La Covid-19 marca el desenvolupament de les activitats, que estan subjectes a les indicacions sanitàries i a l’evolució de la pandèmia. Els grups d'infants i joves han de ser d'un màxim de 10 integrants. Cal portar mascareta en el cas que no es pugui mantenir la distància mínima de 2 metres i es comprova a diari la salut d'infants i joves, amb l’entrada i la sortida de forma esglaonada.

Pel que fa a les dues propostes de la Regidoria d’Infància i Joventut, el Casal infantil compta amb 228 inscrits de 3 a 12 anys i es fa a les escoles Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, Reixac i Casal de la Mina. Les activitats es dividiran en dues quinzenes, del 29 de juny al 10 de juliol i del 13 al 24 de juliol, i l’última setmana de juliol, del 27 al 31 de juliol, es farà a l’escola Elvira Cuyàs. D’altra banda, el Casal de Joves, amb 38 inscripcions, tindrà lloc durant cinc setmanes a l’Institut Montserrat Miró, 10 a 14h (un dia, fins a les 18h), de dilluns a dijous. Ambdós casals el gestionen la Fundació Pere Terrés i el centre d'interès és 'Siguem el camí que volem veure al món', amb activitats de lleure que permetran infants i joves conèixer millor el seu barri, associacions, història i tradicions.

Casal Esportiu

El Casal Esportiu, coordinat per la Regidoria d’Esports, aplega 174 infants i joves. Les activitats es fan a la Zona Esportiva Centre i enguany hi haurà dos torns, del 29 de juny al 17 de juliol i del 20 al 31 de juliol. El programa inclou jocs individuals, tallers recreatius, balls i iniciació a diferents esports, entre d’altres. El casal ofereix diferents horaris, en funció de les necessitats de les famílies, amb o sense dinar, des de les 8 a les 17h. D’altra banda, avui ha obert la piscina petita del carrer Bonavista, després de les obres que s’han dut a terme per millorar la instal·lació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari