El CAP Montcada mantindrà l’horari habitual durant l’estiu

El CAP Les Indianes obrirà de 8 a 15h i el consultori de Can Sant Joan romandrà tancat entre el 20 de juliol i el 10 de setembre

El CAP Montcada amplia l'horari als caps de setmana amb motiu de la crisi sanitària pel coronavirus
Montcada Comunicació
El CAP Montcada mantindrà el seu horari habitual durant l'estiu

L’horari del CAP Montcada centre no patirà cap modificació durant l’estiu i continuarà sent de dilluns a divendres de 8 a 20h; les urgències es mantindran fins a les 12 de la nit els dies laborables i de 8 a 00h els caps de setmana i festius. Fora d’aquests horaris, els usuaris poden dirigir-se al CUAP Casernes, al CUAP Ripollet, o bé en cas d’urgència trucar al 061 per activar l’Atenció Continuada Domiciliària.

Pel que fa al CAP Les Indianes, del 20 de juliol al 10 de setembre, romandrà obert de 8 a 15h, mentre que el consultori de Can Sant Joan estarà tancat. Els usuaris podran seguir realitzant les consultes pels mitjans habituals, tant presencial com especialment de manera telefònica o através de la e-consulta independentment dels nous horaris d’estiu, ja que els professionals continuaran treballant al CAP Montcada centre. Si els professionals determinen que cal una visita presencial i el centre del pacient es troba tancat, s’atendrà al CAP Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari