L’Ajuntament torna a programar les activitats culturals suspeses

La corporació ha sol·licitat autorització al Procicat confirmant que es compleixen totes les mesures de seguretat estipulades per evitar contagis

L'actuació de Rambalaya, suspesa la passada setmana, es farà l'1 d'agost
Rambalaya
Dani Nel·lo actuarà dissabte (22h) al parc de l'antiga cerveseria
Dani Nel·lo actuarà dissabte (22h) al parc de l'antiga cerveseria
El grup Rambalaya clourà el cicle de concerts a l'aire lliure de la Regidoria de Cultura
L'actuació de Rambalaya, suspesa la passada setmana, es farà l'1 d'agost

L’Ajuntament recupera les sessions de cinema i els concerts programats per la Regidoria de Cultura i Patrimoni al juliol que es van anul·lar el passat divendres, amb motiu de la resolució de la Generalitat per frenar la pandèmia del coronavirus als municipis de la primera corona metropolitana. El consistori ha sol·licitat autorització especial al Procicat per fer-les entenen que les mesures que es prenen –distància, ús de mascaretes, espai a l'aire lliure i desinfecció de mans– garanteixen la seguretat dels participants.

Aquest divendres a les 22h es duran a terme dues sessions de cinema alhora, a Mas Rampinyo ('Ha nacido una estrella', escola Elvira Cuyàs) i a Can Cuiàs ('Yesterday', pista esportiva).

Dissabte es manté el concert de Dani Nel·lo al parc de l’antiga cerveseria (22h), amb les entrades exhaurides. Una setmana més tard, l'1 d'agost i en el mateix espai, es farà actuació del Rambalaya anul·lada dissabte passat. I el 31 de juliol tindrà lloc l'última sessió de cinema a Montcada ('Mujercitas', Escola Reixac). A tots els assistents a cadascuna de les activitats se’ls registrarà el nom i el telèfon en el moment de l’entrada, en el marc del protocol de seguretat que marca l'última resolució de la Generalitat.

De moment, les activitats culturals a l'aire lliure han estat les úniques autoritzades, tot i que l'Ajuntament també ha sol·licitat al Procicat poder reobrir Montcada Aqua, gimnasos i els cinemes extremant encara més les mesures de precaució per evitar contagis. Ara per ara, però, la petició no ha obtingut resposta.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari