La Policia Nacional amplia a la tarda l’horari d’expedicions del DNIe

Amb aquesta mesura, es pretén recuperar el col·lapse produït per les anul·lacions que es van realitzar durant l’estat d’alarma

La comissaria local obre també en horari de tarda per tramitar exclussivament DNIe

La comissaria de la Policia Nacional, ubicada al costat de la Casa de la Vila, obre també a la tarda, de 15 a 21h, de dilluns a divendres, exclusivament per a la tramitació del Document Nacional d’Identitat. Amb aquesta mesura, es pretén recuperar el col·lapse produït per les anul·lacions que es van realitzar durant l’estat d’alarma. Cal recordar que a les persones a les quals se'ls va caducar el DNIe entre el 13 de març i el 21 de juny, automàticament el document va quedar renovar per un any més.

Els tràmits d’estrangeria i passaport, de moment, es continuen fent en horari de matí, de 8.30 a 14.30h. Els ciutadans han de demanar cita prèvia de forma telemàtica i el dia de la tramitació, han de dur l'import exacte en metàl·lic de la taxa a abonar –12 euros, en el cas del DNIe i 30,  per al passaport– i entrar a la comissaria de forma individual, excepte per a expedicions a menors o persones que necessitin acompanyament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari