El consistori subvencionarà campanyes de dinamització comercial i l’obertura de negocis

En total s’hi destinaran 6.000 euros, la meitat per a cada concepte

El comerç de proximitat, un dels sectors més castigats per la pandèmia
Raül Rivas

Tots els grups municipals –ECP, PSC, ERC i Cs– van aprovar per unanimitat al Ple d'octubre noves subvencions destinades al comerç local. D'una banda, es va donar llum verda a les bases reguladores per a ajuts a entitats comercials amb l'objectiu de fer campanyes per dinamitzar el comerç de proximitat, molt castigat per la pandèmia. La dotació per a aquesta subvenció serà de 3.000 euros. Aquesta mateixa xifra també es destinarà a subvencionar la taxa dobertura de nous establiments o el tràmit de canvi de nom durant el 2020.

"L'orígen i la motivació d'aquests ajuts són comunes, fer front als efectes devastadors en l’activitat econòmica i, especialment, en el petit comerç que està tenint la pandèmia", va assenyalar el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa (ERC). A requeriment del PSC, l'edil també va anunciar que la setmana vinent es reunirà la Taula d’emergència econòmica i social on hi ha representants de les associacions de comerciants del municipi i de tots els grups municipals.

L'alcaldessa, Laura Campos (ECP), va tancar el punt agraint la unanimitat de totes les formacions. "Ajudar a la dinamització comercial és molt important en un context de noves restriccions que ens tornen a sacsejar; davant d'aquesta situació, cal abocar tots els esforços per minimitzar l'impacte que això està tenint en el sector", va dir Campos.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari