Lafarge lliura al Banc d’Aliments productes de primera necessitat

En total, la fàbrica n’ha contribuït aquest any amb 8.000 euros

El director de la fàbrica, acompanyat de representants del comitè d'empresa amb el mossèn Joan Ferrero i els voluntaris de Càritas
Lafarge Montcada

La fàbrica de Lafarge en Montcada, en col·laboració amb el comitè d’empresa i els treballadors ha lliurat al mossèn, Joan Ferrero, i voluntaris de Càritas-Banc dels Aliments, productes d’alimentació de primera necessitat per valor de més de 6.000 euros. Aquest segon lliurament per part de la fàbrica i dels treballadors s’afegeix a la suma d’una primera donació de 2.000 euros realitzada a l’entitat benèfica al setembre, concretant així una ajuda a Càritas-Banc dels Aliments de Montcada de més de 8.000 euros durant aquest any.

D’aquesta manera, els treballadors i l’empresa continuen donant suport a l’entitat social amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, que ha provocat que actualment hi hagi un augment de les famílies de Montcada usuàries d’aquests serveis. Per part de la companyia industrial han assistit aquest matí el director de la fàbrica, Vicente Pedro, acompanyat per Jaume Ramon i Mercedes Guiu i representants del comitè d’empresa. El director de la fàbrica, Vicente Pedro, ha manifestat el compromís de la companyia amb l’entorn de Montcada i ha destacat la col·laboració conjunta entre l’empresa i els treballadors “que han sumat esforços en un acte de solidaritat i suport a les famílies del municipi que més necessitat tenen en aquests moments a causa de la pandèmia”

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari