Noves restriccions per frenar la Covid-19

Torna el confinament municipal i els comerços no essencials hauran de tancar el cap de setmana. Montcada Aqua manté oberta la piscina i ofereix activitats a l’aire lliure

Control de la Policia Local, la nit de la Castanyada-Halloween, a la rotonda situada al passeig Jaume I, a Montcada Centre
Sílvia Alquézar
El toc de queda es manté vigent entre les 22h i les 6h

A partir d'aquest dijous i fins al 17 de gener, es posarà en marxa un pla de xoc durant deu dies per aturar els contagis de Covid-19. Catalunya torna al confinament municipal, tots els dies de la setmana, a excepció dels desplaçaments essencials. Durant aquests deu dies, tot el comerç no essencial estarà tancat el cap de setmana. A més a més, tot el comerç de més de 400 metres quadrats haurà de tancar tots els dies de la setmana. Supermercats i farmàcies es mantindran oberts.

La cultura i l'hostaleria mantindran la seva activitat com fins ara. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d'aforament màxim i bars i restaurants amb un horari d'obertura al públic de 7:30 h a 9:30 h i de 13:00 h a 15:30 h.

Només es podrà fer esport a l'aire lliure i els gimnasos hauran de tancar del 7 al 17 de gener. Tampoc es podran fer entrenaments d'esports federats en espais tancats. Les activitats extraescolars quedaran restringides als grups bombolla, amb el retorn a les aules l'11 de gener.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari