En marxa les vacunacions a les persones d’entre 70 i 79 anys

El CAP Les Indianes vacunarà més de 900 montcadencs fins divendres, entre primeres i segones dosis

Una de les persones de més de 70 que s'ha vacunat aquest matí al CAP Les Indianes
Laura Grau
Els pacients que té assignats el CAP Les Indianes per vacunar són els de la franja de 70 a 79 anys
El CAP Les Indianes destinada la franja del migdia –habitualment sense activitat programada– per fer vacunacions massives

Aquesta setmana es començaran a vacunar contra la Covid-19 amb Pfizer/BioNTech els montcadencs d'entre 70 i 79 anys, que seran convocats via telèfon per ordre decreixent, és a dir, de major a menor edat. La previsió és poder injectar entre dimecres i divendres un total de 906 vacunes –612 de primera dosis i 394, de segona– a un ritme de 300 diàries.

Majoritàriament els pacients s’hauran de desplaçar al cap tot i que al voltant de 150 vacunacions es faran a domicili. Seguint el mateix sistema utilitzat les dues darreres setmanes, les cites per subministrar les vacunes es faran en horari de matí i tarda i a la franja del migdia. És en aquesta última quan es concentrarà el major nombre de pacients aprofitant que el CAP destina l’horari de 13.30 a 15h, en què habitualment no hi ha activitat programada, per muntar sis equips dobles de vacunació. Es tracta d'una pràctica pionera que s'ha posat en marxa a proposta de la direcció i que està donant molt bons resultats ja que agilita força el procediment.

 

Grup gairebé enllestit

El CAP Les Indianes ja ha vacunat amb la primera dosi pràcticament la totalitat de persones depenents i majors de 80 anys del municipi, segons han informat fons de l’ICS. En cas que algú no hagi estat citat pot fer una consulta a través del tauler virtual de l'ICS accedint amb el codi d'indentificació personal que consta a la targeta sanitària. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari