La xifra de contagis baixa però el nombre d’hospitalitzats passa de dos a cinc

El nombre de persones vacunades al municipi amb la pauta completa se situa en prop del 44%

Dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat

Després de dues setmanes de pujada desproporcionada, els indicadors de la Covid a Montcada i Reixac tornen a baixar d'acord amb les dades facilitades pel portal de Salut, que són força similars a les globals de Catalunya. El risc de transmissió del virus ha passat del 3,64 a l'1,60 –la mitjana catalana és de l'1,54–, mentre que el risc de rebrot també ha caigut passant de 1.938 a 1.485. La xifra preocupant és la de les persones hospitalitzades, que el 8 de juliol era de dos i ara és de cinc.

Pel que fa a la campanya de vacunacions Montcada i Reixac, ja tenen la pauta completa un total de 16.125 persones, xifra que suposa el 43,7% de la població total.

 

Grups confinats

La cinquena onada de contagis també està afectant els casals d'estiu organitzats per l'Ajuntament. Segons les dades facilitades pel consistori hi ha quatre grups confinats al Casal esportiu –amb una quarantena d'usuaris i els correponents monitors– i dos més a l'infantil. A les famílies dels afectats se'ls retornarà l'import dels dies que no hagin pogut gaudir de l'activitat.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari