Quatre farmàcies locals fan tests d’antígens per al sector del lleure

La prova és gratuïta i s’adreça als monitors i als infants d’entre 10 a 15 anys que acreditin participar a colònies o casals

Una jove es fa el test d'antígens amb la farmacèutica Isabel Vila
Farmàcia Vila
Part del material per fer el test que han rebut les farmàcies des de Salutd

Quatre farmàcies del municipi –J. Relat (Major, 89), J. Vila (Jaume I, 26), Rivas (Conca, 10) i El Punt (Sant Jordi, 5)– s’han adherit a la campanya de Salut per fer tests d’antígens ràpids a monitors i treballadors del lleure d’estiu a partir de 16 anys, i a nens i nenes d'entre 10 i 15 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. Els interessats a fer-se la prova han d'anar directament a la farmàcia i identificar-se mitjançant una declaració responsable o el correu electrònic enviat per la Direcció General de Joventut a les entitats de lleure, amb tota la informació necessària.

Si bé la farmàcia Rivas ha fixat un horari per fer els tests –dilluns, dimarts i dijous, de 10 a 11h, i dimecres, de 17.30 a 19.30h– tant aquest establiment com la resta recomanen trucar prèviament per reservar cita prèvia.

 

Tests gratuïts

Els tests d'antígens ràpids per a infants, monitors i professionals del lleure d'estiu són gratuïts i estan inclosos dins les prestacions del servei de salut públic. Cada persona es pot fer la prova dos cops per setmana. Aquest dispositiu de cribratge no s'adreça a qui tingui símptomes del virus, ni tampoc als contactes de positius.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari