Montcada a Escena oferirà set espectacles, xifra rècord en la seva història

La sisena mostra es va presentar divendres al Kursaal i va incloure un reconeixement a dos grans aficionats al teatre, Sebastià Costa i Antoni Escrigas

El grup Titelles s'incorpora aquest any al programa del Montcada a Escena
Laura Grau
Els dos homenatjats, Sebastià Costa i Antoni Escrigas, amb l'alcaldessa i el regidor de Cultura i Patrimoni

El Kursaal acollirà aquesta tarda a les 19h la comèdia ‘Su día de suerte’, del grup Tea­trac, que inaugura la sisena edició del Montcada a Escena. El programa oficial del cicle teatral es va presentar ahir al vespre a l’equipament de Can Sant Joan, amb un tastet de totes les obres que es podran veure fins al desembre. El regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly (CiU), va obrir l’acte agraint la participació a la mostra dels grups de teatre locals “perquè sense ells aquesta proposta no seria possible”. Enguany el cicle ofereix un total de set espectacles, xifra rècord en la seva història, i s’incorpora per primera vegada el grup Titelles, conegut pels seus espectacles d’homenatge al món de la revista.

Després del tastet, l’Ajuntament va fer un reconeixement a Sebastià Costa i Llobet, de l’Abi, i Antoni Escrigas i Salvatella, de La Unió, persones que durant molts anys han contribuït a dinamitzar l’activitat teatral de Montcada. L’alcaldessa María Elena Pérez i el regidor de Cultura i Patrimoni els van lliurar una placa de reconeixement. Costa i Escrigas van protagonitzar un petit col·loqui sobre la seva afició i la seva trajectòria com actors amateurs.

Quatre de les set obres programades són estrenes: ‘El misterioso caso del Hotel Regina’, una peça del grup Sayuc que combina l’humor i la trama detectivesca (11 de novembre, al Kursaal); ‘Trio de negres’, una adaptació del grup Teatroia’t de la comèdia de Bernat Joan sobre tres verges negres (1 de desembre, a l’Auditori), ‘Regiones y provincias’, del grup Titelles, que homenatja el gènere de la revista (2 de desembre, al Kursaal), i ‘L’escriptor’, a partir de contes de Txékhov, a càrrec de l’Aula de Teatre de Montcada. També podrem tornar a veure el musical ‘L’esperit de Woodstock’, del grup de Teatre La Salle Montcada (10 de novembre, al teatre de La Salle) i ‘Políticament incorrecte’, del grup Tea345 (17 de novembre, al Kursaal).

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari