Ol’Green obre la programació de l’Espai A a La Unió

El grup vocal va ser finalista al programa ‘Oh happy day’ de TV3

La banda Ol'Green està formada per una quinzena de joves aficionats al cant
Companyia Ol’Green

La Unió de Mas Rampinyo participa per tercer any consecutiu a l’Espai A, un circuit d’arts escèniques amateurs que va posar en marxa al 2011 la Generalitat i que coordina la Federació d’Ateneus de Catalunya, amb la col·laboració del Moviment Coral Català, la Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires.

El programa arrencarà el 22 de febrer amb el grup vocal Ol’ Green (18h). La banda, que va ser finalista al programa ‘Oh happy day’ de TV3, interpretarà un repertori eclèctic amb temes dels grans clàssics com Edith Piaf o The Beatles, però també temes disco dels anys 70 i 80 i altres  més actuals com una selecció de dives del pop (Beyoncé, Lady Gaga, Shakira). El seu espectacle també ofereix rareses com una versió del ‘Batiscafo katiuskas’ d’Antònia Font, ‘Te quiero’ de Nino Bravo o una divertida versió de ‘La Marxa Turca’ de Mozart. La seva posada en escena beu del teatre musical i de l’humor surrealista de Les Luthiers. La programació s’allargarà fins al maig i proposa tres espectacles més: ‘1714: Diari d’una Esperança’, del Grup Dansa Cor de Catalunya (15 de març); ‘La gran nit dels musicals’, de la Banda de Música del Prat (27 d’abril) i ‘Actea canta Beatles’, del grup Actea (10 de maig). Les entrades costen 8 euros per als socis i 10 per a la resta. També tenen entrada reduïda els alumnes del SLC, els participants al programa Voluntaris per la Llengua i els socis del TR3SC, de l’Institut Ramon Muntaner i de la FATEC (amb carnet que ho acrediti). Els menors de 12 anys paguen només 6 euros.

Les entrades anticipades es poden adquirir tant per Internet, http://entrades.espaia.cat/espai-la-unio-de-mas-rampinyo, com a la mateixa entitat de dilluns a divendres, de 16 a 19 hores.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari