L’actor montcadenc Carlos Cuevas torna al teatre amb ‘Romeu i Julieta’

Una seixantena de montcadencs assistirà a la representació de l’obra aquest dijous a La Seca-Espai Brossa en una sortida organitzada conjuntament per l’Abi i La Unió

Carlos Cuevas amb la seva companya de repartiment, Clàudia Benito
Andrea Torres

L’actor montcadenc Carlos Cuevas viu un moment intens en la seva carrera com actor. Mentre roda nous capítols de la popular sèrie de TV3 ‘Merlí’, torna als escenaris amb una adaptació de ‘Romeu i Julieta’, que s’estrena aquest dimecres 11 de maig a la Fàbrica de Creació La Seca-Espai Brossa de Barcelona. L’actor s’enfronta per primera vegada amb el repte d’interpretar un personatge shakespearià i ho fa “de forma respectuosa i prudent, sense defugir referents anteriors però buscant un nou punt de vista”, explica Cuevas, qui destaca la feina de direcció de Marc Chornet i la seva posada en escena sòbria, elegant i atemporal. “Ell considera que el teatre no ha de competir amb el cinema en recursos expressius, sinó que ha de crear el seu propi discurs narratiu”, destaca l’actor. L’Abi i La Unió han organizat una sortida col·lectiva a Barcelona amb autocar el 12 de maig per veure l’obra de teatre de Cuevas.

Televisió. Pel que fa a la nova temporada de ‘Merlí’, Cuevas –que interpreta el paper d’un alumne repetidor amb problemes personals– no pot avançar cap detall de la trama, però assegura que els espectadors trobaran noves històries que tenen com a fil conductor la filosofia i les vides d’adolescents reals. Mentre no s’estrena la nova temporada, prevista per al setembre, els seguidors de Cuevas ja el poden veure a la segona temporada de la sèrie de Televisió Espanyola ‘El ministerio del tiempo’, on interpreta un jove blogger. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari