L’Afotmir guanya la Lliga Catalana de Fotografia Digital per segon any consecutiu

Tres autors de l’entitat, Manel Puigcerver, Txema Lacunza i Jordi Egea, es classifiquen entre els 10 primers del rànquing

‘Duet de ioga’ és la foto millor puntuada de Puigcerver, que ha quedat tercer de la classificació
Manel Puigcerver
Foto final de la gala de lliurament de premis celebrada a l'Hotel Ciutat de Montcada
Una de les fotografies de nus de Manel Puigcerver, soci de l'Afotmir

L'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) ha guanyat per segon any consecutiu la vuitena edició de la Lliga Catalana de Fotografia Digital que organitza la Federació Catalana de Fotografia (FCF). El concurs premia l'entitat fotogràfica a la qual pertanyen els cinc socis que sumen més punts a cada convocatòria mensual des de l'octubre fins al maig. En aquesta edició, ha participat una trentena d'autors de l'Afotmir, que han acumulat la puntuació més alta de la cinquantena d'entitats catalanes que han pres part al certamen. A més, tres autors de l’entitat, Manel Puigcerver, Txema Lacunza i Jordi Egea, s’han classificat entre els 10 primers del rànquing. 

La gala de lliurament de premis es va fer dissabte a l’hotel Ciutat de Montcada. El president de l'Afotmir, Cosme Oriol, creu que el bon moment que viu l'entitat està relacionada amb la implicació dels socis, "tant en els cursos de formació que han impartit i rebut com en les activitats focalitzades en l'intercanvi de coneixements i experiències".

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari