Ja són a la venda les entrades per als espectacles de la nova temporada

‘Muñeca de porcelana’, de José Sacristán, el monologuista David Guapo i Chicuelo són algunes de les ofertes destacades

L'actor David Guapo actuarà al Teatre Municipal el 24 de novembre
SG

L'actuació de l'humorista David Guapo i l'obra 'Muñeca de porcelana', amb José Sacristán, són dos muntatges destacats de la programació als espais escènics de Montcada i Reixac durant el darrer trimestre de l'any, que arriba amb una novetat destacada: la venda d'un centenar d'abonaments al preu de 45 euros, que inclouen l'entrada per a quatre espectacles: 'Chicuelo-Mezquida', 'Muñeca de porcelana', '#quenonosfrunjanlafiesta (David Guapo)' i 'Festival de valsos i danses 2017-2018'. L'abonament es va posar a la venda ahir a l'Auditori de forma presencial i, a partir d'avui, ja es poden comprar les entrades convencionals. 

Juan Gómez 'Chicuelo' –un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc– i el pianista Marco Mezquida obriran el calendari el 7 d'octubre al Teatre Municipal, a les 22 h, amb 'Chicuelo-Mezquida', una fusió de jazz i flamenc coproduïda pel prestigiós Taller de Músics i Fira Mediterrània de Manresa. L'endemà, 8 d'octubre, el Kursaal acollirà teatre per a nadons a partir de 6 mesos (12h), amb 'Aquarel·la', de la companyia Fes-t'ho com vulguis. Es tracta d'una muntatge visual que juga que juga amb els colors, la llum, els sons i la paraula.

'Muñeca de porcelana', amb José Sacristán i Javier Godino, es podrà veure el 28 d'octubre al Teatre Municipal (22h). Es tracta d'un muntatge que reflexiona sobre les elits i el poder i és una oportunitat única de veure un dels actors més importants del teatre i del cinema espanyol dels últims 50 anys. El 4 de novembre, l'Auditori Municipal (19 h) acollirà un concert de música clàssica, 'Danzas de fuego', amb Duarte i Salazar Duo. El dia 12, el Teatre Municipal (12h) serà l'escenari de l'espectacle familiar de titelles, 'Martina i el bosc de paper', amb 'L'Horta Teatre'. Aquest mateix dia, a les 18 h, el Kursaal rebrà un any més el Cor Gospel Gràcia, que oferirà el concert solidari amb els drets humans.

Un altre plat fort és l'espectacle '#quenonosfrunjanlafiesta', amb el monòleg d'humor, música i improvisació de David Guapo, un dels humoristes del moment. Serà el 24 de novembre, al Teatre Municipal, a les 22h. La fi de temporada arribarà el 30 de desembre al Teatre Municipal (19h), que acollirà el concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat titulat 'Festival de valsos i danses 2017-2018'. Per presentar la temporada, l'onzena edició del cicle 'Montcada a Escena' (del 8 d'octubre al 21 de gener) i lliurar els premis Dalmau 2017 hi haurà una festa el 29 de setembre, a les 22h, al Teatre Municipal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari