Les biblioteques se sumen al projecte Bibliolab de difusió de coneixements

El programa arrencarà aquest dissabte a la Biblioteca de Can Sant Joan amb una sessió de descoberta dels llibres per a infants d’1 a 4 anys

Les biblioteques de Montcada s'han sumat al nou projecte Bibliolab de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un programa que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, de manera que es podran desenvolupar projectes purament tecnològics però també  projectes científico-socials (nutrició, agricultura, astronomia, natura, etc.), projectes artístics (la música, les arts plàstiques o l’artesania) i projectes relacionats amb la lectura i l’escriptura, l’essència de les biblioteques. 
La biblioteca Elisenda comença la seva programació d’activitats a l’entorn d’aquest projecte el proper dissabte 28 de octubre amb una sessió d'introducció a la robòtica. La biblioteca Can Sant Joan, al seu torn, la començarà aquest dissabte 21 d’octubre amb la sessió per a famílies amb infants d'1 a 4 anys Llibres il·legibles. Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer al blog de les biblioteques.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari