L’Afotmir programa set exposicions amb motiu del FotoMontcada 2017

Es podran veure aquesta tardor a les sales municipals, la seu de l’entitat i la Bibioteca Elisenda

Panoràmica de l'exposició de panoràmiques que acull l'Auditori Municipal
M.Luisa Vizcaíno
Inauguració de la mostra 'Panoràmiques' a l'Auditori Municipal, amb Montse Ribera, Cosme Oriol i Tomàs Llompart

Aquesta tardor les sales d’exposicions s’omplen de fotografies gràcies al programa FotoMontcada que organitza l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) amb el suport de l’Ajuntament. La inauguració oficial del programa va tenir lloc ahir la tarda a l'Auditori Municipal amb la mostra ‘Photovisió 2017-Panoràmiques’, que es podrà veure fins al 29 d’octubre. A la Casa de la Vila ja es pot visitar ‘MiRa la càmera I’, que inclou part dels retrats individuals i de grup fets per socis de l’entitat a ‘El Gran Plató’, activitat que va obrir el programa el passat 30 de setembre. La resta de retrats s’exposaran a la mateixa sala del 30 d’octubre a l’11 de novembre. El FotoMontcada 2017 també permetrà veure dues exposicions de l’Afotmir que ja han viatjat pel territori: ‘Photovisió 2017-Piragüisme’, formada per 75 imatges fetes al Parc Olímpic del Segre i que va estar exposada a La Seu d’Urgell; i ‘Photovisió 2017-Natura’, estrenada a Vilafranca de Conflent. Ambdues es podran visitar a l’Auditori i al Kursaal, respectivament, a partir del 30 d’octubre. 

Durant la inauguració, el president de l'Afotmir, Cosme Oriol, va animar la gent que s’estima la fotografia a conèixer l’Afotmir i formar-hi part, destacant que alumnes dels cursos inicials ja està exposant. En nom de l'Ajuntament, la presidenta de Serveis Generals, Comerç i Turisme, Montse Ribera (ERC), va elogiar la tasca de l'entitat "que compta amb un nucli de gent ja veterana, amb una llarga trajectòria, i també acull gent nova, el que demostra un tarannà obert i amb ganes de conèixer noves experiències"

La seu de l'Afotmir, a les antigues escoles de Mas Rampinyo, acull fins al 3 de novembre una col·lectiva del club Perpinyà-Photo sobre cultura catalana, i a partir del 4, es podrà veure 'India', de Josep Ponsa. A la Biblioteca Elisenda, es podrà veure 'Llums i colors', de José Andrés Ferriz a partir del 25 d'octubre.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari