El ‘Cyrano’ de Lluís Homar, a punt d’exhaurir les entrades

L’espectacle és un dels plats forts de la programació, que també porta al Teatre Municipal una adaptació de ‘La Celestina’ a càrrec de la companyia sevillana Atalaya

Lluís Homar portarà el seu 'Cyrano' al Teatre Municipal el 22 d'abril
David Ruano
'Cyrano', de Lluís Homar

Les entrades per als espectacles del primer quadrimestre del 2018 de la programació als espais escènics municipals ja es poden comprar a través dels canals habituals; el servei www.mirteatres.cat i a l'Auditori Municipal. També hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament per a 5 espectacles al Teatre Municipal, al preu de 50 euros, a la venda a l'Auditori. L'abonament inclou una entrada per a la Master Class de Maria Bayo; El metge de LampedusaCelestina la tragicomediaMaraca Soul i Cyrano.

La majoria dels espectacles dels pròxims quatre mesos es representarà al Teatre Municipal i una altra de les novetats és que hi haurà cinema diumenge a la tarda al Kursaal. Cyrano, protagonitzada per Lluís Homar, és un dels plats forts de la temporada –només queden una quinzena d'entrades– i es veurà el 22 d'abril al Teatre Municipal (19 h). L'obra és una adaptació del clàssic d'Edmond Rostans, amb molt romanticisme i heroïcitat. També destaca El metge de Lampedusa, que relata la vida de Pietro Bartolo, que va dedicar la seva vida a l'atenció als exiliats. La funció serà el 18 de març, a les 19 h, al Teatre Municipal.

Celestina, la tragicomedia és una original versió del clàssic de la literatura espanyola; es representarà el 6 d'abril al Teatre Municipal (22 h). El 25 de febrer, a les 18 h, la soprano María Bayo oferirà una Master Class d'òpera a l'equipament del Pla d'en Coll (18 h). Pel que fa a la música, el 15 d'abril, al Teatre Municipal, hi haurà un concert (19 h), amb Maraca Soul.

També destaca de la programació la funció Sing Along, sobre el musical 'Mamma mia', el 10 de març (19 h), al Teatre Municipal. Pel que fa a teatre familiar, el 28 de gener hi haurà 'Maure, el dinosaure', un espectacle de titelles grans al Teatre Municipal (12 h) i 'La sireneta', el 4 de març, al Kursaal, a les 12 h. Torna el cinema; 'Estiu 1993' es veurà el 27 de gener a l'Auditori Municipal (19 h) i l'endemà, al Kursaal (18 h). 'La librería', d'Isabel Coixet, es veurà el 17 de febrer a l'Auditori (19 h) i el 18 de febrer, al Kursaal (18 h). La informació detallada de la programació la trobareu a www.mirteatres.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari