La Cavalcada de Reis allargarà el seu recorregut fins a Mas Rampinyo i no farà parada a Montcada Aqua

La Unió organitza (18h) jocs per a la canalla, una xocolatada i convida un patge reial en el marc de la Fira Reis

Aquest divendres els Reis d'Orient recorreran la ciutat en les seves carrosses durant la Cavalcada que organitza l'Ajuntament amb el suport de persones voluntàries. Abans de donar inici a l'itinerari, Melcior, Gaspar i Baltasar faran la tradicional aturada al Casino de Terra Nostra (N-150, km 2,6), al voltant de les 17 h, i es faran fotografies amb els infants que assisteixin a la recepció, que durarà al voltant d’una hora. Aquest acte compta amb el suport de l'AV de Terra Nostra.

Cap a les 18 h arrencarà el recorregut de la Cavalcada, que començarà a Can Sant Joan i estarà formada per les tres carrosses reials, dues carrosses amb regals i una carrossa amb el carbó. Torna el Patge Xumet i enguany, com a novetat, l'acompanyarà la comitiva dels Atrapasomnis, que s'encarregaran de recollir els xumets de la canalla més petita que decideixi lliurar-lo als Reis durant aquesta Cavalcada. L’itinerari passarà pels carrers Bifurcació, Bateria, Masia i, en direcció al centre, continuarà per l’avinguda de la Unitat i el carrer Major. A la plaça de l’Església, cap a les 19.40h, Ses Majestats s’adreçaran al públic assistent i les autoritats municipals els lliuraran les claus de la ciutat per tal que puguin entrar a les llars de les famílies i deixar els regals.

Després d’aquest acte, la Cavalcada continuarà pel Pont dels Hermanos i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d’Espanya, l’avinguda Catalunya i Anselm Clavé. La Cavalcada finalitzarà a Mas Rampinyo, a l'altura del carrer Sant Ignasi i enguany no farà parada a l'àgora del Montcada Aqua com en els dues anteriors edicions. Durant tot el recorregut, Ses Majestats repartiran al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. Els Reis d’Orient també passaran per Can Cuiàs, convidats per l’AV, i cap a les 18 h, començaran el recorregut pels carrers d’aquest barri.

D'altra banda, La Unió de Mas Rampinyoi oferirà a l’alçada de la plaça Salvador Espriu jocs per a la canalla en el marc de la Fira Reis i la possibilitat de lliurar la carta a un patge reial, a partir de les sis de la tarda. D’altra banda, l’AV de Can Cuiàs organitza una cavalcada pels carrers del barri, que començarà a dos quarts de set de la tarda.

Els Reis van enviar aquest dijous a Montcada i Reixac el Patge Reiala la plaça de l’Església per recollir les cartes de la canalla. D'altra banda, l'AV de Can Sant Joan també va organitzar ahir la visita del patge reial, a la plaça del Bosc.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari