El grup de teatre La Salle estrena el musical ‘Espectacular espectacle’

Les entrades anticipades es poden adquirir a l’oficina Allianz del pg Rocamora, o bé, a la Secretaria de l’escola els dijous de 17 a 18h

Una escena del musical 'Espectacular espectacle', que el Grup de Teatre La Salle Montcada estrena aquest dissabte
Pere de Lamo
'Espectacular espectacle' està inspirat en el film musical 'Moulin Rouge'

El Grup de Teatre La Salle (GTLS) estrena aquest dissabte 3 de març el musical ‘Espectacular espectacle’ (22h). L’obra és una adaptació de la famosa pel·lícula ‘Moulin Rouge’ (2001), i l’han dirigida el tàndem format per Dani Góngora i Cristina Buendía, que també s’han ocupat de traduir les lletres de totes les cançons al català amb l’objectiu de fer la història més entenedora. “Hem respectat el guió del film original, però ens hem pres algunes llicències per portar-la a l’escenari amb els nostres mitjans”, ha explicat Buendía. Per evitar la complexitat que comporta interpretar les cançons en directe, s’ha optat per gravar-les prèviament amb la veu d’altres actors del grup amb coneixements de cant. 

Els assajos del nou muntatge, que dura dues hores, van començar al gener de 2017. “És una obra complexa que compta amb la implicació d’un gran equip de fins a cinquanta persones, entre actors i equip tècnic”, ha destacat Góngora, qui creu que “el públic riurà, plorarà i passarà una bona estona”. La resta de representacions­ es faran els dies 10, 11, 17 i 18 de març i 7, 8, 14 i 15 d’abril. Els dissabtes, la funció serà a les 22h i els diumenges, a les 18h. Les entrades costen 7,5 euros i es poden comprar el mateix dia a taquilla, o bé, anticipadament, a partir del 19 de febrer a l’oficina Allianz (pg Rocamora, 1), i els dijous, de 17 a 18h, a la secretaria de l’escola. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari