Una quarantena de persones participa a la 9a Marató Poètica Popular

Ha estat un dels actes del programa Poeticae 2018, que va arrencar divendres amb un homenatge del grup Dèria Teatre a Antonio Machado

Un dels participants a la Marató de Lectura Poètica Popular
Laura Grau
Els actors i el músic Pere Ferrer, saludant el públic al final de l'espectacle
Una escena del recital 'Al cabo, nada os debo...!', de Dèria Teatre
La marató poètica de dissabte va comptar amb més d'una quarantena de participants

'¡Al cabo, nada os debo…', és el títol de l'obra de Dèria Teatre que va obrir aquest divendres una nova edició del cicle Poeticae. Tres actors acompanyats d'un acordionista van fer un recorregut per la vida i obra d'Antonio Machado. La recaptació de les entrades, al voltant de 300 euros, es destinarà a projectes de Montcada Solidària. L'endemà Auditori Municipal va acollir una de les activitats més consolidades del certamen, la marató de lectura poètica popular, amb més d'una quarantena de participants (veure àlbum de fotos)

I el diumenge al migdia, la companyia Jordi Bertran va representar l'espectacle familiar de titelles 'Poemes visuals', amb música en viu i inspirat en les creacions de Joan Brossa. El 'Poeticae' continuarà el 21 d'abril amb el recital poètic 'Origen', a càrrec de Grup Senders i persones convidades. L'acte serà a l'Auditori Municipal, a les 19h, i és gratuït. Amb motiu de Sant Jordi, el certamen proposarà un recitat a cau d'orella a l'Auditori Municipal el dia 23, a partir de les 17.30h. Distribuïts per tot l'espai, membres de Dèria Teatre i de l'Aula de Teatre de l'Ajuntament oferiran al públic poemes d'arreu del món.

Un any més, el certamen inclou el concurs 'Petit Poeticae', per fomentar la lectura i escriptura de poesia entre els infants i el jovent. S'estableixen dues categories en funció de l'edat; l'A abasta del 2008 al 2011 i la B, del 2005 al 2007. Qui hi vulgui participar ha de portar els seus poemes a alguna de les dues biblioteques de Montcada i Reixac, fins al 27 d'abril com a màxim. El lliurament de premis, que seran material escolar i llibres, tindrà lloc el 8 de maig, amb un acte al Teatre Municipal (17.30h), que inclourà un espectacle d'ombres xinesques.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari