El concurs Mir@llibres premia els infants més lectors de la temporada

El certamen ha comptat amb una seixantena de participants que han llegit més de 400 llibres entre els mesos de novembre i maig

Acte de lliurament de premis a la Biblioteca de Can Sant Joan
Laura Grau
Foto de grup dels participants a la festa Mir@llibres

Fomentar l’hàbit de la lectura entre els més petits i donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques és l’objectiu del certamen Mir@llibres que enguany ha celebrat la seva quarta edició, amb la participació de 64 nens i nenes. Cada infant inscrit al certamen havia de superar el repte de llegir 6 llibres des de novembre i fins al maig, per poder aconseguir el títol de ‘mir@llibres’. Un total de 37 infants ho han aconseguit i, entre aquests, n’hi ha els qui han superat aquesta xifra amb escreix, aconseguint el títol de ‘súpermir@llibres’. Entre els lectors més voraços es troben els germans Amín i Elías Velásquez, i Mariam Ohena. El lector més precoç ha estat Ares Martínez, de 4 anys.

Un bon nombre de participants i premiats­ van prendre part a la Festa Mir@llibres que van organitzar les biblioteques a la plaça Bosc i a l'acte de lliurament de diplomes, celebrat el 15 de juny a la Biblioteca de Can Sant Joan, amb l’assistència de l’alcaldessa Laura Campos, la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez –ambdues d'ICV-EUiA), i la regidora Mar Sempere (Círculo).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari