Montcada viurà les III Jornades de Cultura Popular Catalana

El programa, amb castellers, gegants i diables, tindrà lloc els dies 20, 21 i 28 d’octubre

El Drac Joan, de la Colla de Dracs i Diables de Can Sant Joan
Diables celebra enguany el 25è aniversari i serà responsable del pregó de Can Sant Joan, com ja ho va ser de la Festa Major de Montcada 2012
El drac de la Colla de Diables de Can Sant Joan durant el Correfoc de dissabte
Els Diables faran enguany el pregó de festa major i un correfoc que passarà pel carrer Major per primera vegada en molts anys

Montcada i Reixac viurà els dies 20, 21 i 28 d'octubre les jornades de cultura popular catalana en el marc de les Festes de Tardor, organitzades per la colla de Diables de Can Sant Joan, la colla Mitjana de Gegants i Capgrossos i els Castellers de Montcada i Reixac. L'escenari dels actes del programa serà la plaça de l'Església.

El dissabte 20, s'ha previst a partir de les 17.30h, una cercavila de capgrossos, balls a la plaça i la presentació del projecte 'Vestim els Capgrossos' i del conte infantil. La vetllada acabarà amb un bingo 'capgrossaire' i una botifarrada popular. A partir de les 21h, els Diables de Can Sant Joan protagonitzaran un correfoc infantil.

El diumenge 21, els Castellers celebraran el quart aniversari de la seva refundació amb una actuació especial on estaran acompanyats dels Capgirats de Castellar del Vallès. El programa es completarà el diumenge 28 d'octubre amb una trobada gegantera i una cercavila (11h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari