‘El disc de La Marató’ de TV3 compta amb presència montcadenca

Maribel Campos canta amb el grup Barcelona Soul Choir, que acompanya el cantautor The Bird Yellow en una versió del tema ‘Més que la meva sang’

Maribel Campos amb The Bird Yellow, el dia de la presentació d'El disc de La Marató
MC

La catorzena edició d''El disc de La Marató' compta entre els artistes participants amb la montcadenca Maribel Campos, com a membre de la coral de gospel Barcelona Soul Choir, que interpreta una versió del tema de Lax'n'Busto 'Més que la meva sang', acompanyant el cantautor barceloní Gerard Vidal, més conegut com The Bird Yellow. El cedè es posarà a la venda el 2 de desembre al preu de 10 euros amb tots els diaris d'àmbit català. La recaptació es destinarà a la investigació sobre el càncer, malaltia que centra la Marató d'aquest any.

Campos, de 33 anys i veïna de Terra Nostra, s'ha format a l'escola de música local Giravolt –on va formar part de la coral d'adults– i al Messenger Gospel College, una de les primeres escoles de Barcelona dedicada a aquest gènere. Fa dos anys es va incorporar a la coral semiprofessional fundada per Karol Green, exdirectora del prestigiós Cor de Gràcia. "Vaig haver de superar dos càstings perquè la Karol buscava un so molt concret i, al final, em van agafar", explica la cantant, satisfeta d'haver pogut participar al nou cedè de La Marató i haver pogut treballar amb un artista com The Bird Yellow. La coral a la que pertany la jove també ha fet col·laboracions amb la cantant Judith Nederman.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari