Ja estan a la venda les entrades i els abonaments per a la nova temporada

Chenoa, Mayte Martín, Héctor Alterio, Berto Romero, Ana Torrent i Carmelo Gómez són alguns dels artistes que actuaran a Montcada i Reixac durant el 2019

Chenoa presentarà el seu darrer treball 'Más humana'
SR

Chenoa, Mayte Martín, Héctor Alterio, Carmelo Gómez i Ana Torrent són alguns dels artistes de renom que passaran pel Teatre Municipal durant el 2019. La Regidoria de Cultura i Patrimoni ja té enllestida la programació del primer semestre de l’any per tal que el públic tingui l’opció de regalar entrades per a aquests espectacles com a regal de Nadal o Reis. La compra es podrà fer efectiva a partir d'avui a les 17h a través del portal www.mirteatres.cat, o bé, presencialment a l’Auditori Municipal, lloc on es posaran a la venda els abonaments per a 6 espectacles al preu de 60 euros.

La cantant Chenoa, que es va donar a conèixer el 2001 a la primera edició del programa Operación Triunfo, visitarà Montcada el 23 de març en el marc de la gira de presentació del seu últim treball discogràfic  ‘Soy humana’. L’altra plat fort de la programació musical és la cantant de flamenc Mayte Martín, que portarà el 17 de maig al Teatre Municipal els temes del treball més important de la seva trajectòria, ‘Tempo rubato’, publicat el passat mes de febrer on la cantautora barcelonesa barreja el ‘quejío’ flamenc amb els sons clàssics del quartet Quitxote. Completa l’oferta el músic Manu Guix, que presentarà el seu darrer disc ‘Després de tot’, el 8 de febrer.

Oferta teatral. El 30 de març, el gran actor argentí Héctor Alterio interpretarà una selecció de poemes, acompanyat del guitarrista José Luis Merlín el 30 de març. L’espectacle, titulat ‘Como hace 3.000 años’, serà la cita estrella del cicle Poeticae. ‘Todas las noches de un día’ és el nom del muntatge sobre l’amor i els seus fantasmes que protagonitzen Carmelo Gómez i Ana Torrent i que arribarà a Montcada el 3 de maig. L’oferta teatral es completa amb l’obra ‘Només una vegada’ (el 17 de febrer), estrenada a la Sala Petita del Teatre Nacional; ‘Dues peces breus de Joan Oliver’, amb Queco Novell (el 10 de març), la comèdia ‘Ovelles’, amb Biel Duran i el nou monòleg de Berto romero ‘Mucha tontería’ (el 9 de juny). Per al públic familiar, destaquen l’espectacle de dansa ‘Amèlia’ (el 3 de febrer), el musical ‘Alícia al país de les Meravelles’ (el 7 d’abril) i ‘Pura magia’, del Mag Edgar (el 28 d’abril).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari