La mostra de pessebres es pot visitar fins al 6 de gener

L’exposició inclou una dotzena de creacions artesanals i un diorama gegant d’Amable Gutiérrez

Amable Gutiérrez és l'autor del pessebre gegant de la mostra de diorames d'aquest any
Sílvia Alquézar

L’església de Santa Engràcia acollirà fins al 6 de gener les noves creacions de l’Agrupació de Pessebristes de Montcada i Reixac. L’exposició, que es va inaugurar el passat divendres, està formada per una dotzena de pessebres i diorames, la majoria dels quals representen el Naixement, peró també d’altres passatges bíblics. Enguany, Amable Gutiérrez és l’autor del pessebre gegant, que representa el camí dels Reis Mags per l’antic Egipte i que inclou una cascada amb aigua rodada.

Una de les novetats d’aquest any és que s’ha creat un diorama triple en l’espai que en anteriors edicions se’n feien tres, amb figures de 17 centímetres que representen els passatges de l’Anunciació, el Naixement i l’Adoració del Reis. “Animem la població a visitar la mostra, que està molt consolidada al municipi ja que rep al voltant d’uns 2.000 visitants, va comentar el secretari de l’entitat, Jordi Grau, durant l’acte d’inauguració, que va comptar amb la presència de la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez (ICV-EUiA).

D’altra banda, l’entitat ha convocat una nova edició del concurs ‘Fixa-t’hi al detall’, que premia els visitants que trobin un seguit d’objectes distribuïts­ entre els pessebres. Entre els encertants, se sortejarà un pessebre. La mostra es podrà visitar de 17.30 a 18.30h, els dies feiners; de 17.30 a 19.30h, els dissabtes; i de 12 a 13.30h i de 17.30 a 19.30h, els diumenges i festius.

Seccions:

Deixa un comentari