Els carrers de Montcada s’omplen de gent per seguir la Cavalcada dels Reis la nit més màgica de l’any

La plaça de l’Església ha acollit l’acte de lliurament de les claus de la ciutat a Ses Majestats per part de les autoritats municipals

Ses Majestats els Reis d’Orient han recorregut la ciutat aquesta tarda amb les seves carrosses amb motiu de la Cavalcada que organitza l'Ajuntament amb el suport de voluntaris. Abans de donar inici a l'itinerari, Melcior, Gaspar i Baltasar han fet la tradicional aturada al Casino de Terra Nostra, on han rebut les últimes cartes dels més petits en un acte que ha comptat amb el suport de l'AV del barri.

A més de les tres carrosses reials, la Cavalcada també estava formada per dues carroses amb regals, una amb el carbó i una de nova, la de l'estrella fugaç, que ha encapçalat la comitiva i que ha estat feta per un grup de voluntaris vinculats històricament a la Rua de Carnaval. Un any més, també ha desfilat el Patge Xumet recollint els xumets dels més petits. L’itinerari ha començat sobre les 18h a Can Sant Joan, ha passat per l'avinguda de la Unitat, el carrer Elionor, el carrer Major i la plaça de l'Església, on Ses Majestats han rebut les claus de la ciutat de la mà de l'alcaldessa Laura Campos, qui ha demanat als Reis que facin realitat el somni de Montcada, el soterrament de les vies de tren.

Després d’aquest acte, la Cavalcada ha continuat pel Pont dels Hermanos i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d’Espanya, l’avinguda Catalunya i Anselm Clavé. El recorregut ha finalitzat a Mas Rampinyo, a l'alçada del carrer Sant Ignasi. Durant tot el trajecte, Ses Majestats han repartit al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari