Nova edició dels concursos de cartells i de pintura de Festa Major

Les bases es poden consultar íntegrament al web municipal ‘montcada.cat’

L'Ajuntament ha convocat la 31a edició del concurs de cartells per triar la imatge promocional de la Festa Major 2019, en la modalitat adults i infantil i juvenil. Els nteressats hauran de presentar els seus treballs entre el 25 de març i el 7 d'abril, en format A3. Si el lliurament es realitza de forma presencial, cal anar a la Casa de la Vila, en l'horari habitual d'obertura de l'equipament. En el moment de lliurar l'obra, s'haurà d'omplir una butlleta en què es farà constar les dades personals de la persona. Qui opti pel correu electrònic, hauran d'enviar l'arxiu –no pot superar els 8 MB– amb la proposta de cartell a l'adreça [email protected], conjuntament amb la butlleta de participació. 

Cada concursant haurà de presentar una obra inèdita, amb un nombre il·limitat de tintes. En la modalitat adults hi opten les persones nascudes abans del 2001 i en la categoria infantil i juvenil s'estableixen 4 categories d'edat. L'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros i es poden atorgar 4 accèssits, dotats amb 150 euros cadascun. En el cas dels premis infantil i juvenil, consistiran en lots de productes artístics, culturals i educatius.

Pel que fa al Premi de Pintura de Festa Major 2019, hi pot participar tothom qui vulgui, presentant una única obra relacionada amb Montcada i Reixac, amb temàtica i tècnica lliure, amb unes mides d'1,5 x 1,5 metres. Els treballs s'hauran de lliurar del 29 d'abril al 12 de maig a la Casa de la Vila. El jurat del certamen triarà un primer premi, dotat amb 800 euros, i un finalista, amb 600 euros.

Les bases dels dos concursos es poden consultar íntegrament al web www.montcada.cat, on també es poden descarregar les butlletes d'inscripció.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari