Gemma Duran guanya el concurs dels Castellers per escollir el disseny del cinquè aniversari

El premi es lliurarà aquest diumenge en el decurs de la II Calçotada Popular que organitza la colla al carrer Major

Disseny de Gemma Duran per il·lustrar el cinquè aniversari dels Castellers de Montcada i Reixac
CM

Gemma Duran Abelló és l'autora del disseny que lluiran els Castellers de Montcada i Reixac a les samarretes commemoratives del cinquè aniversari de la colla. El seu treball, que recrea un castell fet de números des de l'1 al 5, ha estat l'escollit pel jurat del concurs que va convocar l'entitat amb motiu de l'efemèride. El lliurament de premis es farà el diumenge 17 de març coincidint amb la II Calçotada Popular que organitza la colla a la cantonada entre el carrer Major i el carrer Bogatell (12h).

La comissió del cinquè aniversari està acabant d’ultimar el programa d’activitats commemoratives que durà a terme al llarg d’aquest any. La cita central serà la Diada del 5è aniversari que se celebrarà el 19 d’octubre amb la participació de diferents colles. Volem que sigui una festa molt especial per compartir amb tots els montcadencs la passió pels castells”, ha indicat el president de la colla, qui també ha assenyalat com a data destacada la Trobada de Colles Castelleres del Vallès Occidental que acollirà Montcada el 25 de maig, recuperant així una trobada anual que s’havia deixat de fer als anys noranta.

Actualment la colla està formada per una vuitantena de persones, xifra que encara està per sota del que seria desitjable. Per això, fa una crida entre els nens, joves i adults perquè s’apuntin a l’entitat, que assaja els dimarts a les 18.30 i els divendres, a les 20h.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari