Itaca Band publica el seu cinquè treball amb el títol ‘La lengua de los pájaros’

La presentació oficial del disc es farà a la sala Razzmatazz de Barcelona l’11 de maig

Una imatge promocional del grup Itaca Band amb motiu del seu nou disc 'La lengua de los pájaros'
Artur Gavaldà

Itaca Band publica aquest divendres 29 de març a les principals plataformes digitals el seu cinquè disc titulat ‘La lengua de los pájaros’ (Halley Records, 2019), que es podrà adquirir en forma física el 10 de maig. El cedè consta de dotze cançons en català i castellà que sonaran per primer cop en directe l’11 de maig a la sala Razzmataz de Barcelona, en el marc del festival GuitarBCN. El 15 de març, la banda montcadenca va fer dos avançaments del nou treball: “Apropa’t”, un single en català que transmet l’eufòria de l’amor de les primeres vegades, on el grup barreja la seva sonoritat més característica amb elements electrònics, i “Vengo”, que és un crit a l’empoderament del carrer en contra del racisme. Els dos video-lyrics els ha produït Guillamet, un jove artista urbà de Valls.  

So contundent. Per aquest cinquè disc, la banda de Montcada i Reixac ha portat a l’estudi de gravació el seu so de directe, més contundent i energètic, on les guitarres i els vents són protagonistes. Tornen a la sonoritat més rock i llatina, però amb elements electrònics. “El nou disc té la contundència pròpia de ‘Temerario’ i els detalls d’‘Explosiva’”, afirma el grup en la nota de premsa, on també destaca “els ritmes llatins i les influències urbanes, que parlen del barri, l’escenari més inclusiu de tots”. El títol, ‘La lengua de los pájaros’, pretén homenatjar la música, com un llenguatge que no entén de fronteres, i l’ocell com a símbol de llibertat. El disc, produït per David Rosell i Genís Trani, compta amb col·laboracions de luxe com Youthstar de Chinese, Man Records i Dorian.
La gira de presentació seguirà el 17 de maig a la Sala Caracol de Madrid i l’1 de juny a la sala Repvblicca de València en el marc del festival Pirata Rock. El nou directe passarà aquest estiu per escenaris de tots els Països Catalans i festivals com el Canet Rock, Clownia, Rabolagartija i Rototom.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari