Paco Soriano presenta un nou llibre escrit a dues mans amb Laura Nebot

Es titula ‘Relats imaginats’ i recull històries i records personals

Soriano va lliurar dues fotografies del Cafè Colon a Xavi Paredes, president de l'Abi, i Yolanda Delgado, una de les responsables del bar
Laura Grau
Paco Soriano, acompanyat de Laura Nebot i Olga Beato

Amb el títol ‘Relats imaginats, salpicó d’històries’, l’octogenari Paco Soriano ha autopublicat el seu setè llibre en els últims tres anys. En aquesta ocasió l’ha acompanyat en el procés creatiu Laura Nebot, veïna i amiga de l’autor. El volum també inclou tres il·lustracions de la jove Susana Cebollero. L’acte de presentació es va fer el 22 de març al Cafè Colon, amb la presència d’amics i familiars dels autors.

Soriano va descriure el seu nou llibre “com un salpicó de contes curts que parlen sobre fets de la vida quotidiana, records del passat i visions del present”, destacant que la participació de Nebot, membre d’una generació més jove, “aporta al llibre un estil i un punt de vista diferents”. Per a l’autora, aficionada a l’escriptura, “escriure t’obliga a despullar-te sentimentalment i a compartir emocions amb els altres, en una societat cada vegada més superficial i robotizada”. El volum va rebre els elogis d’una amiga i admiradora comuna, Olga Beato, per a qui ‘Relats imaginats’ “és un petit gran llibre ple de màgia on podem viure emocions i sentiments i accedir a altres vides i èpoques anteriors”. Durant l’acte, Soriano, –que també és aficionat a la fotografia–, va lliurar a president de l’Abi, Xavi Paredes, i a una de les responsables del Cafè Colon, Yolanda Delgado, dues fotografies d’aquest local emblemàtic de Montcada, seu habitual de la presentació dels seus llibres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari