L’església Reixac acull el recital ‘Mimoses’

Una desena de poetes vallesans i barcelonins reciten poemes al temple romànic

D'esquerra a dreta, Eulàlia Ripoll, Gemma Arimon, Joan Sala, Ramona Arimon, Maria Pujol, Margarida Medina, Leonci Canals, Isidre Oller, Elisa Riera, Àlvar P. Passarell i Anna Passarell
Laura Grau
Elisa Riera, recitant
Anna Passarell, recitant un dels seus poemes

L'església de Reixac va ser l'escenari, per primera vegada, d'un dels actes del cicle Poeticae que en altres edicions s'havia fet a la Casa de les Aigües. El recital va anar a càrrec de poetes del grup Niu d'Art, de Parets del Vallès, i del grup Senders, del qual formen part dues poetesses montcadenques, Elisa Riera i Anna Passarell. Amb el títol 'Mimoses', una desena de poetes de diferents estils van recitar les seves creacions a l'emblemàtica ermita romànica el dissabte 6 d'abril a la tarda. El músic Àlvar P. Passarell va acompanyar els poemes al piano.

La propera cita del Poeticae serà el 23 d'abril amb el Recitat a cau d'orella que coordina Dèria Teatre i que es farà a l'Auditori Municipal (17.30h). El programa clourà el 7 de maig amb l'acte de lliurament de premis del concurs de poesia 'Petit Poeticae' que es farà a l'Auditori Municipal i que inclourà una teatralització de 'Cyrano' a càrrec de l'actriu Rosa Gàmiz.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari