Mayte Martín emociona el públic amb grans temes d’amor i desamor

La cantaora presenta el seu darrer disc ‘Tempo Rubato’, acompanyada d’un quartet de corda i de la ballarina Patricia Guerrero

Mayte Martín, amb els músics i la ballarina que la van acompanyar, saludant al final del concert
Laura Grau

La cantaora catalana Mayte Martín (Barcelona, 1965) va presentar el seu darrer disc ‘Tempo rubato’ al Teatre Municipal el passat divendres 17 de maig davant d'unes 300 persones. L’artista va interpretar una desena de temes amb la seva guitarra i l’acompanyament d'un quartet de corda i les coreografies de la bailaora Patricia Guerrero, com a convidada especial. 
‘Tempo Rubato’ és el disc més autobiogràfic de la cantaora, que firma tots els temes –excepte un tango de Carlos Gardel–, amb els arranjaments de Joan Albert Amargós. Tan a prop del flamenc com de la música clàssica, l’autora parla de la vida i el desamor i barreja les seves lletres amb poemes de Federico García Lorca i Rafael de León. Una actuació de gran nivell que va emocionar el públic de la sala, aixecat en ple al final de l'espectacle per aplaudir amb entusiasme la veu i la sensibilitat d'una gran artista.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari