El supertobogan aquàtic torna a ser un èxit de públic

L’Espai Poblet, amb una dotzena d’entitats locals, ple a vessar amb motiu dels concerts de L’home Invent i los 80 Principales

El tobogan aquàtic va tornar a ser un èxit a la Festa Major
Sílvia Alquézar

Centenars de persones van sortir aquest dissabte al carrer per participar als diferents actes del segon dia de la Festa Major de Montcada, que s’allargarà fins dilluns. El tobogan aquàtic, instal·lat a l’avinguda de la Unitat, va tornar a ser un èxit entre el públic infantil, que durant tot el dia va poder gaudir de l’inflable en un dia marcat pel sol i les altes temperatures. D’altra banda, l’estrena del parc Antiga Cerveseria com a espai d’actuacions a la Festa Major va tenir una gran acollida entre la ciutadania, que va omplir l’espai per escoltar la música el duet de jazz Tina & Joe. Un altre dels clàssics del programa festiu, el concert de l’Orquestra Maravella, va penjar el cartell d’entrades exhaurides al Teatre Municipal. A la nit, la música de la banda local L’Home Invent i les versions del grup ‘Los 80 principales’ van fer vibrar el públic que es va aplegar a l’Espai Poblet, ple de gom a gom.

Dissabte també hi va haver altres propostes que van atraure força participació com l’espectacle de circ ‘Josafat’, de la companyia Passabarret; el carrer del joc, dedicat a promoure els valors del comerç just; les diverses activitats esportives com els tornejos de petanca i escacs, el concurs de triples i l’exhibició d’aeromodelisme; i el teatre infantil del grup Nu.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari