José M.Vintró, Toni Barbany i Marc Domingo guanyen el 6è Concurs de Fotografia Serralada de Marina

Les obres premiades i finalistes romandran exposades a la Biblioteca Elisenda durant aquest mes

Alguns dels 9 premiats del concurs de fotografia, amb representants del Parc, les biblioteques, l'Ajuntament i l'Afotmir
Premsa/Ajuntament
'Nits plens de llum', millor foto en la categoria de paisatge
‘Nit a Ca L’Alemany’, millor imatge en la categoria de patrimoni
'Equilibri', imatge guanyadora en l'apartat de flora i fauna del concurs de fotografia Serralada de Marina

José Maria Vintró, Toni Barbany i Marc Domingo són els guanyadors de la sisena edició del Concurs de Fotografia Serralada de Marina –en les categories de flora i fauna, patrimoni i paisatge, respectivament. El certamen el convoquen l’Ajuntament, el Centre de Documentació del Parc i la Biblioteca Elisenda, amb la col·laboració de l’Afotmir. El premi es va fallar ahir la tarda a l’equipament del Pla d’en Coll, amb la presència de la coordinadora de les Biblioteques de Montcada i Reixac, Gisela Ruiz; la directora del Consorci del Parc, Cinta Pérez; el regidor en funcions de Medi Ambient, Oriol Serratusell, i el president de l’Afotmir, Cosme Oriol. En aquesta edició s’hi van presentar 36 autors i un total de 113 obres. La resta de premiats són: Antoni Sáez i Toni Barbany, segon i tercer en la categoria de flora i fauna; Carme Mas i Montserrat Dolz, segona i tercera en la categoria de patrimoni i Rubén Sanz i Rafael Figueras, en la categoria de paisatge.

Cinta Pérez va destacar que el propòsit del concurs és reivindicar la importància del parc. “El nostre objectiu és protegir-lo i això només serà possible si coneixem el que tenim”, va assegurar. En el mateix sentit es va pronunciar Cosme Oriol, qui va indicar que des de l’Afotmir s’està treballant per aconseguir més participació al concurs fotogràfic. Serratusell va recordar la necessitat de cuidar i mantenir el parc net durant l’estiu per evitar el risc d’incendis. "Concursos fotogràfics com aquest són una de les millors maneres que hi ha perquè la gent tingui clar quins tresors tenim a Montcada i Reixac i què podem perdre si hi ha un incendi, si embrutem els boscos o hi fem accions incíviques”, va explicar.

Les 9 imatges guanyadores i les 16 finalistes es poden veure exposades a la Biblioteca Elisenda (planta -1). Totes les fotografies presentades es poden consutlar a la galeria d’imatges del perfil de Facebook del Parc de la Serralada de la Marina.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari