Reixac acollirà la revetlla, un concert amb el grup Verdcel i una matinal lúdica

Els actes tindran lloc del 28 al 30 de juny i els organitzen Amics de Reixac i l’AV Vallençana-Reixac

Verdcel VerdCel és un grup musical, multidisciplinàri, originàri d'Alcoi amb base a Barcelona que fa ús, principalment, de la cançó d'autor, el rock, el pop i el folk -però també de recursos audiovisuals, plàstics, poètics i teatrals- per expressar emocions i sentiments, i donar la seua visió de la
SG

L’Associació Amics de Reixac organitza la revetlla el 28 de juny a la plaça Mossèn Josep M. Juan-Torres, amb un sopar popular i ball amb el duet L’Esquitx (21h). L’acte s’inclou en el programa de les festes de Sant Pere, que continuaran el dia 29 amb un recital poètico-musical a càrrec del grup Verdcel a l’interior de l’ermita (19h). Aquest grup, originari d'Alcoi i amb base a Barcelona fa ús, principalment, de la cançó d'autor, el rock, el pop i el folk –però també de recursos audiovisuals,plàstics, teatrals i poètics– per expressar emocions i sentiments, i donar la seva visió de la societat actual.

Al vespre, el col·lectiu Art’n music organitzarà un concert-sopar al restaurant Les Claus de Sant Pere (20h) –es pot comprar el tiquet al preu de 30 euros a les botigues Casa Ventura. I, el dia 30, l’AV Vallençana-Reixac proposa una matinal lúdica amb inflables aquàtics i activitats populars (10h)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari