Silvia Gómez del Pulgar escriu una trilogia de desenvolupament personal que busca la rebel·lió del lector

Aquesta veïna de Can Cuiàs acaba d’autoditar tres llibres que són fruit d’un procés de transformació interna arrel d’una depressió

Sílvia Gómez del Pulgar, durant la seva xerrada al centre cívic Can Cuiàs
Rafa Jiménez

Una trentena de persones va omplir aquest dimarts una de les sales del centre cívic Can Cuiàs per assistir a la presentació, que es va acabar transformant en una dinàmica de grup, dels tres llibres que integren la trilogia ‘REvbÉLATE’, escrita per Silvia Gómez del Pulgar, veïna del barri des de fa més d’una dècada. Gómez, barcelonina de 41 anys, ha publicat fa dues setmanes tres llibres de desenvolupament personal que són fruit d’un procés de transformació interna que va partir fa seis anys quan va tenir problemes depressius a causa de l’enfonsament del seu negoci. "Vaig estar tres mesos sense poder sortir de casa ni aixecar el cap i en aquell moment, vaig iniciar el meu procés de deconstrucció per tornar a construir-me una altra vegada", ha dit l’autora, que es defineix com una persona "inquieta i molt encuriosida". Els títols de les obres de la trilogia -REvbÉLATE, LibdERATÉ i InFLUYE- juguen amb el poder d’una sola lletra per canviar el significat de les paraules, mantenen un fil conductor i tenen com a protagonistes les veus interiors. Aquestes aures, com Gómez les anomena, tenen diferents personalitats que permeten que les persones puguin desenvolupar poders ocults en l’esfera individual i social.

Segons l’autora, l’objectiu d’aquests llibres, que contenen una gran quantitat d’exercicis pràctics, és que "el lector trobi la seva autenticitat i adquireixi una rebel·lia i llibertat per no deixar-se condicionar per allò que els altres volen per a la nostra vida". La trilogia ‘RevbÉLATE’ està autoeditada i forma part del programa de mentoria de Laín García Calvo, autor del best seller ‘La voz de tu alma’. De moment, els llibres només es poden adquirir a Amazon i a la pàgina web silviagomezdelpulgar.com.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari